Café, Ciencia y Salud

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ESTUDIOS CIENTÍFICOS

Les acercamos una selección de estudios científicos internacionales sobre las propiedades del café.

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Estudios Científicos

  • Concentración
    • Low-dose repeated caffeine administration for circadian-phase-dependent performance degradation during extended wakefulness
    • Coffee, attention, memory and mood: from the brain to the workplace
    • Effects of cofee on the central nervous system
  • Antioxidantes
    • Coffee Drinking Influences Plasma Antioxidant Capacity In Humans.
    • Contenido de compuestos redox-activa en los alimentos consumidos en los Estados Unidos.
    • Intakes of antioxidants in coffee, wine, and vegetables are correlated with plasma carotenoids in humans.
    • Effect of roasting on the antioxidant activity of coffee brews.
    • Algunas verdades sobre el café.
  • Otros
    • Antioxidant activity in human faeces
    • Analysis of the content of the diterpenes cafestol and kahweol in coffee brews
    • Free radical reactions involving coffee.
    • Contribución de las bebidas a la ingesta de antioxidantes lipofílicos e hidrofílicos en la dieta española.
    • La absorción de los ácidos fenólicos en humanos después de Consumo de Café
    • El consumo moderado de cafeína actúa como estimulante y mejora el estado de ánimo.
    • Coffee and Health: A Review of Recent Human Research
    • Antiadhesive Effect of Green and Roasted Coffee on Streptococcus mutans’ Adhesive Properties on Saliva-Coated Hydroxyapatite Beads

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